Астронаутот Charles Duke остави фотографија од своето семејство на површината на Месечината. Мисијата која се случи во април 1972 година, беше петтото човечко слетување на Месечината и беше запаметена по тоа што од истата астронаутите го вратија најголемиот примерок на камен од површината на Месечината.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМиранда Кер за Esquire UK
Следна објаваОлтар од книги
Величeњето и практикувањето на креативната страна на животот предизвикана од љубовта кон убавото ја одликува со особен креативен шарм и инспирација затекната на различни места. Пасионирана вљубеничка во визуелните форми на уметност, ја поддржува тежината на автентичните креативни артефакти кои го издржале тестот на времето - доволно долго за да создадат нова приказна за уметноста, раскажана преку херојските очи на истата.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР