Фотографија полна со емоции која има способност во истиот момент да Ви ја раскаже целата приказна. Станува збор за мајка која го напушта своето дете, фотографиран е моментот кога малото девојче за последен пат ја гледа својата мајка.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР