Silent Hill Revelation 3D е филм кој е адаптиран врз истоимената игра која што се смета за една од најстрашните видео игри на сите времиња.  За сите фанови, погледнете  зад камерите  и слушнете ги коментарите на дел од актерската екипа.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваCloud atlas | Филм кој ги исполнува очекувањата
Следна објаваГоворот на срцето
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР