На фотографијата прикажани се деца кои си играат со балони во Моц Чау, провинција во Виетнам. Фотографијата е дел од натпреварот „National Geographic Traveler Photo Contest“ – 2012, каде што е опишана како безвременска. 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИрина Тошева | Piuma есен/зима 2012/13
Следна објаваОпуштено во 18-иот век | Palazzo Gorgoni, Италија
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР