Ова е многу успешен обид да се визуелизира една од најпознатите уметнички слики „ Ѕвездена ноќ “ од Винсент Ван Гог. Креаторот Petros Vrellis  ги оживува боите со помош на анимација, а умешоста на користење на звуците е евидентна, со оглед на тоа што музичката подлога совршено одговара со секое движење.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЦрни цвеќиња | Daniel Seung Lee
Следна објаваНаправи сам | Фотографија на платно
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР