Како да се изборите со виртуелната зависност? Колку внимание посветувате на Вашиот реален живот? Наместо да се затворите во Вашата соба, прошетајте, цртајте, напишете нешто на хартија и правете ги сите оние нормални работи кои веќе сите полека ги забораваат. Оваа фотографија е дело на Soler Jordan изработена со цел да ги освести сите кои ќе се пронајдат во оваа приказна.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР