Џоана Кустра како наградуван фотограф од Лондон, е специјализирана во убавина, мода, потрети и фотографии со деца. Со потекло од  Полска уште од рани нозе се забележуваат нејзините артистички вештини. Со нејзиниот остар и препознатлив стил од кој вреска сетилото за перфекционизам, нејзините фотографии се деликатни композиции кои истовремено се одликуваат со јачина и живост. Оваа серија со наслов „Невести и вдовици“ е носител на истите карактеристики при најголемата радост и најголемата жалост.

.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕкстензии на книгата | S. Fischer
Следна објаваУмри машки 5
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР