На една од Google промоциите, централно место завзема Џон Горман, менаџерот на Back Motion Studio, со уметничка презентација за новиот начин на конзумирање книги, кој дефакто се инкорпорира во човековото секојдневие, притоа како што се вели, олеснувајќи му го животот.

Преку анимација, цели кон нови начини на употреба кои претпоставуваат достапност во секое време, доследност и исполнување на времето додека се случува во дневниот распоред да мора да чекате нешто/некого. Навидум, апсолутно неавтентично, но истовремено крајно практично. Живејте ја иднината, веќе се случува!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Воинот
Следна објаваПланинарката која ја изгуби леќата но не и вербата
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР