Може да сте и најдобриот фотограф на светот, со најмодерна опрема, но никогаш да не “уловите“ интересна фотографија. Од друга страна пак, можно е да фатите интересен кадар со вашиот мобилен. Се зависи дали сте на вистинското место, во вистинското време. Ние за вас одбравме збирка со совршено темпирано време за фотогрaфирање и тоа најчесто случајно. Погледнете и забавувајте се!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКоктел жонглер мајстор
Следна објаваIKEA KNÄPPA | картонска камера
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР