Ова не е од оние банки каде што ќе сакате што побрзо да излезете. “PKO Bank Polksi„ е банка во Полска чиј ентериер делува футуристички, луксузно и софистицирано. Решението е на Robert Majkut кој ги употребил постоечките препознатливи бои на банката – црна, бела и златна. Целиот ентериер изгледа како да е обвиткан во една комплексна „мрежа“ а овој ефект е изработен во посебен софтвер за параметарски дизајн.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР