На фотографијата е снимена огромната полна месечина која виси над Менхетн, во една неделна вечер. Таа околу себе расфрла силна портокалово – црвена светлина, бидејќи се наоѓа во близина на хоризонтот каде воздухот во атмосферата е погуст и со тоа создава една несекојдневна волшебна глетка.

Фотографијата е дело на Gary Hershorn, фотограф на Ројтерс.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАуди велосипед на иднината
Следна објаваКнигата ги обединува луѓето
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР