Џоел кој е постојан гостин во Hotel Des Artistes на Менхетен, претходно престојувал во долгите и тесни соби со голема отворена тераса а тежнеел кон не толку отворен простор. Исто така тој е љубител на животот на село но неможел лесно да се откаже од предностите кои ги нуди градскиот живот. На основа на тоа е направено решението за новиот ентериер.

Трпезаријата, работната соба и спалната се направени во вид на стаклена градина опкружена со брезови и бамбусови насади. Надворешната зона за седење е во сенка од настрешница со гроздови и многу цвеќиња. Ентериерот делува топло и модерно со многу оригинални елементи кои го прават интригантен и удобен.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР