Не е потребно да живеете во некоја од светските метрополи за да имате посебен поглед од прозорецот. Одберете дел од домот каде што сакате да ја пренесете енергијата од вашиот омилен град и поставете ѕиден принт.

 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР