Следува експериментот направен од креативните луѓе на интернет страницата worth1000.com, кои решиле да замислат дека се наоѓаме во ренесансен период. Како главни субјекти на нивните слики се појавуваат познатите актери, пејачи и политичари од светот. Сите се насликани многу реалистично, а и ќе се согласите дека овој стил им прилега. Па погледнете како би изгледале познатите во ренесансата.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСè се враќа, сè се плаќа!
Следна објаваФотографии за сонувачи
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР