Ви претставуваме стан од 61 м2 кој се наоѓа во поткровје. Ентериерот е широк, простран и делува топло и дружељубиво. Палетата на бои е весела и суптилна. Дневната ги пречекува гостите со перници на подот и голем избор на книги. Големите прозорци овозможуваат минимална граница меѓу внатрешниот и надворешниот простор. Сепак, главната атракција на овој стан е прекрасната тераса која е одлична за дружење.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР