Шеј Арон е дизајнер од Израел кој ужива во правење на минијатурни модели на храна користејќи пластелин. Тие изгледаат толку вкусно и реално што секој би посакал да ги изеде. Погледнете ги рачно изработените минијатурни дела на кои нема да останете рамнодушни.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР