Брилијантен кадар на фотографот Tustel Ico од Борнео! На фотографијата е совршено уловен момент во кој еден скакулец се одмара на растение, помеѓу две ливчиња кои почнуваат да се отвараат. Погледнато како целина, изгледа дека скакулецот вози тркачки мотор. :D Креaтивен инсект!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПлакари во кои може да шетате
Следна објаваБраќата Грим во поинакво светло
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР