Веќе ви покажавме фасцинантни дела нацртани само со молив, оние на Paul Lung и Fredo, a денес сакаме да споделиме уште една збирка на неверојатни портрети од ликови од филмовите, исто така изработени само со молив.

 
Овие реалистични портрети се дело на 18 годишниот уметник од Украина, кој работи под псевдонимот TortilloN.

Angelina Jolie

The Tenth Doctor

The Winchester Brothers

Billie Joe Armstrong

Bruce Lee

Edward Scissorhands

Heath Ledger

House M.D.

Anthony Hopkins

The Joker 4

Jack Sparrow

The Joker

Indiana Jones

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕксклузивен накит инспириран од природата
Следна објаваАнси | Новата Венеција
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР