Најмалите уметници ќе можат  да присуствуваат на бесплатната ликовна работилница за деца во Рамстор мол која ќе се одржи во четврток на 22-ри декември 2022 во 18 часот во организација на ‘Атељето за цртање и сликање’ под менторство на Лара Ташковска Ларсон.

Ќе биде многу креативно и забавно.
Местата се ограничени, затоа побрзајте и…Пријавете го вашето дете на следната пријава.

⇔ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSec4m9_IKzAEtHemFjUylvC9PsWJExXqEz5jF7le9cZJesPXQ/viewform.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ