Како да го намалите влијанието на времето врз вашето расположение?
Деновиве времето е доста променливо. Дожд, сонце, ветер и така натаму во круг. Освен што е многу иритирачки бидејќи не можеме ништо да планираме и не знаеме како да се облечеме, тоа знае да влијае на нашето расположение.

Многу луѓе зависат од временските услови и нивното расположение варира заедно со времето, но ако сте навистина метеоропат постојат мали трикови кои ќе ви помогнат да не бидете толку многу засегнати од времето. Во продолжение прочитајте како да си помогнете.

1. Адекватна консумација на вода.
2. Здрава и урамнотежена исхрана.
3. Кажете не на цигарите и алкохолот.
4. Бидете активни и спортувајте.
5. Спијте од 6 до 8 часа и држете се до вашиот биоритам.
6 Опкружете се со луѓе кои зрачат со позитивна енергија.

НЕМА КОМЕНТАРИ