Каде да се патува за да се почувствува празничната магија?

Сезоната на зимските празници е се поблиску до нас.
Се наближува можеби најубавото годишно време, кога многу градови зрачат со посебна енергија. Европските дестинации сјаат со илјадници светла, улиците на многу градови се домаќини на различни настани како што се адвентските фестивали, а по европските градови владее по некој Дедо Мраз.

Во продолжение дознајте кои се најдобрите и најубавите дестинации кои вреди да се посетат во оваа празнична сезона.

1. Лапонија, Финска

2. Будимпешта, Унгарија

3. Салцбург, Австрија

4. Прага, Чешка

5. Загреб, Хрватска

6. Виена, Австрија

7. Варшава, Полска

8. Лондон, Обединетото Кралство

9. Копенхаген, Данска

10. Цирих, Швајцарија

НЕМА КОМЕНТАРИ