Зимата е веднаш зад аголот.

Ниските температури веќе стигнаа до нас. Џемперите, капутите, чизмите се задолжителни парчиња кои мора да ги имаме во плакарот за да се заштитиме од ниските температури.

Не знам дали сте забележале, но кога нашите стапала се ладни, тогаш ни е студено на целото тело и затоа е важно да им обезбедиме топлина на нашите стапала.

За топлината на стапалата нема ништо подобро од чизми кои се прекриени со крзно кое неверојатно добро ги загрева стапалата.

Во нашата галерија ги издвоивме најубавите модели на крзнени чизми како Ugg чизмите, но и поевтините верзии на истите.

НЕМА КОМЕНТАРИ