Овој петок со почеток во 12.00 часот на пладне во `Concept 37`љубителите на уменоста ќе имаат можност да ja проследат изложбата која преставува прекрасна комбинација на веќе докажани уметници со различни стилови, но секој од нив сериозно добар во тоа што го прави … повелете на нашиот Комбинација на веќе докажани уметници со различни стилови, но секој од нив сериозно добар во тоа што го прави … повелете на нашиот The Art Bazaar, има за секого по нешто …

Следниве уметници ќе ги изложат своите дела;
Tea Pupková
УрбанЕра /UrbanEra/
Magda Station
Vladimir Blagojevikj
Ivana Sekuloska
Art fantasy jewelry
Colored Memories
Anechi’s Atelier
Ljupco Petrusevski

Трајче Петрушевски (GameOver)
, има за секого по нешто …

Следниве уметници ќе бидат присутни со своите уметнички изработки;
1.Tea Pupková
2.УрбанЕра /UrbanEra/
3.Magda Station
4.Vladimir Blagojevik
5.Ivana Sekuloska
6.Art fantasy jewelry
7.Colored Memories
8.Anechi’s Atelier
9.Ljupco Petrusevski

10.Трајче Петрушевски (GameOver)

Izvor,`Concept37`

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрограма во Јавна Соба
Следна објаваПлетењето е одново во мода: Млади таленти заедно ја оживуваат заборавената традиција
Art will remain the most astonishing activity of mankind born out of struggle between wisdom and madness between dream and reality in our mind!! My main fields of interest are arts and culture, but I am easily adaptable to different types of topics. Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР