Овие неверојатни хотелски апартмани во Париз беа меѓу омилените на дизајнерот Карл Лагерфелд …

По четири години реновирање, Hotel de Crillon беше повторно отворен во 2017 година, откривајќи ја прекрасната трансформација што го направи едно од најпопуларните места во Париз.

И додека во него се крие изобилството на врвно сместување со највисоко ниво, од Suite Marie-Antoinette со розови тонови, до Sute Bernstein со огромна тераса, двата апартмани дизајнирани од Karl Lagerfeld дефинитивно го заземаат нашето внимание..

Како легендарна икона, Карл Лагерфелд имаше истакнат афинитет кон антиквитетите од XVIII-тиот век. Во своите апартмани, тој создаде еден од најраскошните амбиенти во главниот град на Франција.

Погледнете еден од нив …

Enterijer nedelje: pariski apartmani sa potpisom Karla Lagerfelda

Enterijer nedelje: pariski apartmani sa potpisom Karla LagerfeldaEnterijer nedelje: pariski apartmani sa potpisom Karla LagerfeldaEnterijer nedelje: pariski apartmani sa potpisom Karla LagerfeldaEnterijer nedelje: pariski apartmani sa potpisom Karla LagerfeldaEnterijer nedelje: pariski apartmani sa potpisom Karla Lagerfelda

СПОДЕЛИ
Претходна објаваJUDITH LEIBER COUTURE ја претстави новата кампања!
Следна објаваСовети од француските дами за `Tres Chic` уредување на вашиот дом!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР