Секоја година, YouTube објавува видео во кое се навраќа на изминатата година, покажувајќи ги сите луѓе кои имале најголемо влијание на YouTube и чии канали биле најгледани на оваа мрежа.
Оваа година, Rewind vidео доби рекорден број на дислајкови.

“Успеавме! Видео со најмногу дислајкови на YouTube”, е само еден од коментарите  кое се наоѓа под видеото кое беше објавено пред 14 дена.

Video je do sada pregledan 144 milijuna puta, a ima 13 milijuna dislajkova i samo dva i pol milijuna lajkova. Ovaj video je uspio prestići spot Justina Biebera “Baby”.

Досега, ова видео е прегледано 144 милиони пати, а има 13 милиони дислајкови, а само два и пол милиони лајкови. Ова видео успеа да го надмине спотот на Џастин Бибер “Baby”.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСовети за намалување и ослободување од мигрената!
Следна објаваПетто издание на „Фестивал на тркала“!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР