Есента е можеби најубавото годишно време кое изобилува со прекрасни пејзажи и фантастична природа. Во овој период од годината, патувањето треба да ви биде во прв план поради намалените цени и идеалните временски услови.

Додека голем број луѓе ја поврзуваат Нова Англија со некои од најдобрите есенски дестинации, Канада исто така нуди многу свои фантастични дестинации за гледање на низа жолти, портокалови и црвени бои создадени од природата.

Од прекрасниот западен брег на Британска Колумбија до планините и фјордовите на Њуфаундленд, се наоѓаат најдобрите дестинации меѓу брилијантните лисја во Канада.

Канада обоена на есен, изгледа како оган кој ја топли душата и би го враќа мирот во душата.

The Rocky Mountains of Alberta

 

Algonquin Park, Ontario

 

Cape Breton, Nova Scotiа

 

Niagara Parkway, Ontario

Laurentian Mountains, Quebec

 

Butchart Gardens, Victoria, Vancouver Island, BC

 

Fundy Coastal Drive, New Brunswick

Gros Morne National Park, Newfoundland

Confederation Trail, Prince Edward Island

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваГламурозна зима со новите модели на `Zara`!
Следна објаваБрендот UGG® слави четири децении постоење!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР