Дозволете да Ви ги претставиме победниците на нашиот неделен  фото натпревар на Instagram!

Николија Колевска

Николија Колевска е аматер кој се стреми кон професионализам. Нејзин најголем предизвик е да фотографира романтични сцени. Користење на алатките на Pixlr: осветленост, сенки, осветлувања, контраст…

Победничката фотографија е направена со мобилен телефон во Polycastro, Грција со мобилен телефон, а е едитирана во Lightroom CC.

Контакт со Николија можете да воспоставите преку FacebookInstagram или e-mail (nikolija.kolevska@yahoo.com).

 

Огнен Бојковски

Огнен Бојковски се занимава со професионална фотографија веќе 10 години, а омилен правец му е „landscape“ фотографијата, додека најголем предизвик му е да ја фотографира природата, поради нејзината честа преобразба и проникливост.

Победничката фотографија е направена со Nikon D800 и Nikkor 50mm на Бистра, а едитирана е во Photoshop.

Контакт со Огнен можете да остварите преку FacebookInstagram или преку неговиот вебсајт.

@e_vishinka

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР