“Играчки и роботи како ликовна инспирација” е насловена изложбата која ќе се одржи утре во рамките на Скопско Лето во 20.30 часот во галерискиот простор на НЛБ Банка.

На изложбата ќе бидат застапени дела од автори од Србија, Македонија, Мексико и Германија.

Автор на изложбата е г-ѓа Лепосава Милошевиќ Сибиновиќ-Лепа, академски скулптор и сликар.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР