Дозволете да Ви ги претставиме победниците на нашиот неделен  фото натпревар на Instagram!

Светислав Подлешанов

Image may contain: 1 person, hat, beard, outdoor and close-up

Како режисер со огромна пасија за фотографија, Светислав несебично ја споделува убавината на моментите поминати во планина преку окото на вистински уметник.

Победничката фотографија симболизира превртено зајдисонце на Баба планина, а е фотографирана со Panasonic Gx80 + 35mm + var.ND, а едитирана е во Фотошоп.

Контакт сп Светислав можете да воспоставите преку неговиот email: spodleshanov@gmail.com и Instagram.

Image may contain: sky, cloud, night, tree, twilight, outdoor and nature

Елена Младеновска

Image may contain: 1 person, smiling, sky, cloud, outdoor, nature and close-up

Елена е фотограф – аматер која инспирацијата за своите фотографии неуморно ја црпи од природата, а посебно од цвеќињата. Фотографира со Nikon coolpix p600 и iphone7 plus.

Победничката фотографија е направена на фери брод за Закинтос низ еден прозорец каде што се гледа размена со друг фери брод.

Контакт со Елена можете да воспоставите преку нејзиниот Instagram.

Image may contain: cloud, sky, ocean, outdoor, water and nature

Зорица Петкоска

Image may contain: 1 person

Зорица Петкоска работи за јапонско списание во Токио и често во самиот склоп на работата таа ги искористува своите професионални фотографски способности. Најголем предизвик да фотографира на Зорица и е магичниот склоп на луѓето и уметноста од која не може да се избега, архитектурата.

На победничката фотографија е претставен водопадот Kegon, кој се наоѓа во националниот парк Nikki во Јапонија. Направена е со Samsumg NX3000.

Со Зорица можете да контактирате преку нејзиниот Инстаграм или e-mail. zorica.petkoska@yahoo.co.uk

Image may contain: outdoor, text and nature

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајубави папучи на сезоната!
Следна објаваПатување: Тропски острови во Европа!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР