Дозволете да Ви ги претставиме победниците на нашиот неделен  фото натпревар на Instagram!

Фросина

Image may contain: 1 person, smiling, sky, close-up and outdoor

Фросина е аматер фотограф чиј најголем предизвик е фотографирање на спонтани портрети, а есенцијален детаљ на нејзините фотографии е добрата композиција.

Победничката фотографија е направена во Музејот на фотографии во Маракеш,
Мароко, додека еден од посетителите го читал објаснувањето под сликата. Направена е со iPhone X и не е едитирана.

Со Фросина можете да исконтактирате преку нејзиниот Instagram профил.

Image may contain: 1 person

Лилјана Клинчарова

Image may contain: 1 person, smiling, close-up

Лилјана е фотограф аматер кој брзо се стреми кон професионализам. Најголем предизвик на фотографирање и се спонтаните фотографии, од моментите на патувањата и секојдневието, а особено задоволство и е да ги фотографира животните.

Победничката фотографија е направена спонтано, наутро во нејзиниот двор, а е едитирана во Lightroom CC.
Контакт со Лилјана можете да воспоставите преку нејзиниот Instagram.

Image may contain: coffee cup and coffee

Никола Атанасовски

Image may contain: 1 person, mountain, stripes, sunglasses, outdoor and nature

Никола е фотограф аматер кој брзо се стреми во професионалните води. Најголем предизвик за фотографирање му се природата и архитектурата.

Победничката фотографија е направена во на плажа во Неос Мармарас,
Грција со Samsung Galaxy J5, а едитирана е во Lightroom.
Контакт со Никола можете да воспоставите преку неговиот e-mail nikola.wajcak@gmail.com, или Instagram профил.
Image may contain: ocean, sky, cloud, plant, tree, outdoor, nature and water

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРеновирана 150 години стара куќа во Шпанија!
Следна објаваХороскоп за ден 06.06.2018 година!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР