На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 07.05 до 13.05.2018 ќе имате можност на сцената на Театарот да ги проследите следните претстави:

ден и час: 11.05.2018 (петок) | 20.00 Претпремиера

  • претстава: СТРАНЦИ

играат: Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловски.

режија: Нела Витошевиќ

ден и час: 12.05.2018 (сабота) | 20.00 ПРЕМИЕРА

  • претстава: СТРАНЦИ

играат: Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловски.

режија: Нела Витошевиќ

СПОДЕЛИ
Претходна објава10 Откриени изгубени антички градови! (втор дел)
Следна објава15 Модни тенденции: лето 2018!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР