Дозволете да Ви ги претставиме победниците на нашиот неделен  фото натпревар на Instagram!

Дарко Матоски 

Image may contain: 1 person, beard, sunglasses, close-up and outdoor

Дарко е фотограф – аматер, кој брзо напредува во професионалните сфери. Негов најголем предизвик се урбаните, како и пејсажните фотографии.

Победничката фотографија е направена со Iphone 6s, едитирана со апликацијата Snapseed. Локацијата на фотографијата е  ул. Орце Николов над Бистро Бруклински.

Со Дарко можете да воспоставите контакт преку неговиот Instagram.

Ангела Петровска

Ангела Петровска е фотографка – аматер која секојдневно се стреми да ги подобри своите фотографски вештини. Најголема пасија за фотографирање е архитектурата, додека најголем моментален предизвик е портретот!

 

Контакт со Ангела можете да воспоставите преку нејзиниот Instagram, или e-mail (apetrovska25@gmail.com).

Image may contain: outdoor

 

Симона Галазова

Image may contain: 1 person, close-up

Симона Галазова е аматер – фотографка, која се стреми кон професионализам, а главен извор и предизвик за фотографијата е архитектурата.

Победничката фотографија е направена со мобилен телефон, а е едитирана со VSCO.

Симона можете да ја контактирате преку нејзиниот e-mail, s.galazova@gmail.com или нејзиниот Instagram профил.

Image may contain: sky, night and outdoor

СПОДЕЛИ
Претходна објава16та Меѓународна архитектонска изложба la Biennale di Venezia 2018
Следна објаваДенови на филигранство и накит
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР