Во серијалот „Будимпешта 01“, Zsolt Hlinka создава фотографии со исклучителна нагорна аспирација. Во овие фотографии се лишени зградите од нивната оригинална функција, со кршење на линиите, тој ги обликува и ги реконструира како апстрактни композиции. Будимпешта сме ја виделе од многу агли, ама мора да признаеме дека ова е најкреативниот аспект досега. 

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: sky and cloud

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: cloud, sky and outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: sky, cloud and outdoor

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Stradivarus”-колекција пролет/лето 2018
Следна објаваСовршено кроена машка колекција на брендот Luigi Bianchi Mantova!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР