“DANCHI” е серијалот на фотографот Cody Ellingham во кој се документирани напуштените згради во Токио по Втората Светска војна. Војната навистина остави силна трага врз јапонската економија.

Image may contain: skyscraper, sky, night, outdoor and water

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: night, sky and outdoor

Image may contain: indoor

 

Image may contain: night, sky, skyscraper and outdoor

Image may contain: sky and cloud

Image may contain: night and outdoor

Image may contain: night, sky and outdoor

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолачи кои личат на мермер и бетон!
Следна објаваКога реалноста се среќава со фантазијата
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР