Совршени фотографии од Алпите направени од германскиот фотограф André Stummer. Користејќи ја максимално привилегијата да живее во Швајцарија, Stummer направи серијал од најпознатиот планински венец кој ќе Ви го одземе здивот!

Повеќе за неговата работа можете да прочитате тука или да го следите на Instagram.

Image may contain: mountain, sky, grass, outdoor and nature

Image may contain: cloud, sky, mountain, grass, tree, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, cloud, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, tree, cloud, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: outdoor, nature and water

Image may contain: plant, outdoor, nature and water

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, cloud, outdoor, nature and water

Image may contain: tree, sky, plant, outdoor, nature and water

Image may contain: night, sky and nature

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР