Petra Collins ја публикуваше нејзината приказна преку серијал на фотографии кои ја документираат нејзината адолесценција преку ерата на фотошоп и социјалните мрежи. Со фотографиите младата девојка ја споделува нестабилноста во нејзиното семејство, нејзините интимни мисли и силната борба против „Лолита – комплексот“!

Image may contain: one or more people, people standing, sky, ocean, outdoor and nature

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, child, close-up and outdoor

Image may contain: 1 person, phone, selfie, close-up and indoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 1 person, close-up

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР