Дозволете да Ви ги претставиме победниците на нашиот неделен  фото натпревар на Instagram!

Никола Стефков

Никола Стефков е аматер фотограф за кого фотографирањето претставува хоби преку кое ја експресира својата креативност. Фотографијата е направена на резортот Grand Lake Lodge во Колорадо, САД и е обработена со филтрите на инстаграм.

Контакт со Никола можете да воспоставите преку неговиот e-mail (nstefkov.ns@gmail.com).


Марија Зориќ

Марија Зориќ е наградувана професионална фотографка која се занимава со фотографија веќе единаесет години, со искуство зад себе со фотографирање на бројни фотосесии и настани. Фотографијата е направена во Виена со мобилен телефон а е уредена со алатките на Инстаграм.

Контакт со Марија можете да воспоставите преку Facebook, Instagram или e-mail (marija.zoric95@gmail.com).


Срѓан Каранфиловски

Image may contain: 1 person, outdoor

Срѓан Каранфиловски е ентузијаст – аматер кој цели да направи интересни и впечатливи фотографии. Победничката фотографија е направена во Хонг Конг со Samsung Galaxy Edge 6 +.

Контакт со Срѓан можете да направите преку неговиот Facebook, Instagram и e-mail (srgjan_karanfilovski@hotmail.com).


Image may contain: 1 person, smiling, sunglasses and ocean


За да учествувате на нашиот неделен натпревар треба само да не означите на Вашата фотографија (@divian.arts) и во описот да го вметнете нашиот хаштаг (#divianarts).

СПОДЕЛИ
Претходна објава7 знаци дека страдате од анксиозност
Следна објаваЕве ја бојата која ќе ја одбележи 2018 година!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР