No automatic alt text available.

Неговите дела се во steampunk стилот, Brian цели кон создавање на нови светови преку својата уметност, а сликањето со чај му го овозможува тоа.

Самиот процес е навистина забавен, сепак било проблем на почетокот да се искористат вистинските видови на чај и да се постигне посакуваната густина, а за разлика од боите, чајот мириса одлично!

Доколку повеќе сте по кафето, имаме неколку дела и за Ваш вкус тука!

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: indoor

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР