00000

Мораме да се согласиме дека денешните уметници умеат да направат толку многу со толку малку. Во толку многу случаи потребна Ви е само брилијантна идеја и многу голема посветеност.

Користејќи ги кафињата кои останале, Gina Iacob направи преубави слики водејќи се кон својата љубов кон класичните насликани дела.

Уште еден доказ дека умерените количини на кафе покрај што е добро за Вашето здравје, уште подобро е за уметноста. Погледнете за што станува збор…

00001

00002

00003

00004

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМинималистички зимски фотографии
Следна објаваЗа ситe љубители на луксузните јахти
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР