International SOS“ и „Control Risks“ публикваа мапа која ја прикажува безбедноста на земјите во светот според состојба на заразни болести, стапка на тероризам, развиена внатрешна безбедност и секако безбедност на патиштата.

Убаво е да се погледнат следните мапи пред да се планира патување во одредени земји.

Здраствена безбедност:

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Според опасност од тероризам:

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Според безбедност на патишта:

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР