No automatic alt text available.

Alfred Basha го објави својот најнов серијал на илустрации со пенкало, во кој животните се претставени во својата природна животна средина. Детализираните цртежи направени со обично пенкало потсетуваат на тоа дека во уметноста не е есенцијално да се поседува претерано скапа опрема за да се постигне напредок.

Image may contain: drawing

Image may contain: drawing

Image may contain: drawing

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: drawing

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР