Image may contain: one or more people

Stefan Draschan е чест посетител на европските музеи, но неговиот објектив не ги лови уметничките дела туку нивната фузија со посетителите. Во неговиот серијал People Matching Artworks тој ги чека посетителите кои случајно се координираат со својата облека, коса, став заедно со уметноста и тогаш ги фотографира.

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people, people standing and indoor

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: indoor

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБожица Шопова | Извондредни цртежи на порцелан
Следна објаваНадреална фотографија на Brooke DiDonato
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР