Image may contain: sky, tree, night, cloud, outdoor and water

Prismatic е една воодушевувачка серија на слики на платно од Andy Kehoe. Доминантни теми се слободата, љубовта, стравот од непознатото, мистиката и изолацијата. Сликите се индивидуализирано интерпретирачки, па затоа можеме слободно да речеме дека нас не потсетуваат на убавите руски бајки, кои го разубавија сечие детство.

Image may contain: sky, cloud, tree and outdoor

Image may contain: sky and night

Image may contain: sky, cloud and text

Image may contain: outdoor and indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: plant, night and outdoor

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР