Со своите прекрасни пејзажи и богата историја, оваа земја го освои првото место на листата за најубавите земји во светот …

(Сем Шкотска, која е прва на оваа листа, Канада се најде на втора позиција, која исто така нуди исклучителни природни убавини, а потоа и Нов Зеланд. Инаку, листата од топ 20, најмногу се наоѓаат европските земји, а Италија е рангирана на четвртото место. Англија и Велс се најдоа на седмата и десеттата позиција, додека Индонезија беше шеста.)

Опкружена со мориња, Шкотска е во добра позиција за уживање во сè што може да понуди природата. Низ историјата, дивата и робусна убавина на оваа земја зазема посебно место во срцата на многу луѓе. Нејзината природна убавина, исто така, придонесе за формирање на поезија, играјќи ја улогата на муза на легендарните поети како што е Сер Валтер Скот.

Najlepša zemlja sveta je Škotska

Како што ни кажуваат резултатите од публикацијата Rough Guides, сега Шкотска ја освои титулата на најубавата земја во светот. Покрај природните убавини, таа може да ви понуди темни и длабоки езера, плими и осеки, кои се само една од главните причини за посета на оваа земја.

Нејзината историја е подеднакво возбудлива, затоа што Шкотска е проткаена со замоци и мистериозни урнатините насекаде. Таа ќе ги исполни желбите и каприците на секој патник кој копнее за истражување, но секако ќе биде и идеален извор на инспирација, за оние на кои им е потребна муза.

Najlepša zemlja sveta je Škotska

Najlepša zemlja sveta je Škotska

Najlepša zemlja sveta je Škotska

Najlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je ŠkotskaNajlepša zemlja sveta je Škotska

СПОДЕЛИ
Претходна објаваChristian Dior- пролет/лето 2018 – Модна недела во Париз!
Следна објаваОвие очила се следниот моден хит!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР