Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Доминик и нејзините две ќерки, Амелија и Пени направија семеен фотографски серијал кој ќе Ви го стопли срцето. Доминик на нејзиниот блог и инстаграм става фотографии од себе и нејзините ќерки облечени слично. Во приказната е интересно што се започнало случајно. Еден ваков серијал ќе остане дефинитивно како еден убав спомен во семејството.

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-ThreeMom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-ThreeMom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-ThreeMom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-ThreeMom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-ThreeMom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

Mom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-ThreeMom-Two-Daughters-Portraits-All-That-Is-Three

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР