Најлоша храна во светот? – Болничката се подразбира.

Сепак, не и во Јапонија. Жена која неодамна се се породи во јапонска болница сподели дванаесет оброци кои ги добила за време на нејзиниот престој. Храната е вкусна, презентацијата одлична. Навистина се разликува од болничката храна во европските земји и САД.

 

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР