HOMI … динамично патување низ lifestyle трендовите, уникатно шопинг искуство на иднината, можност за бизнис и шанса на изложувачите и клиентите да се состанат на едно место – во Милано, Италијанскиот центар на модата.

Овој иновативен саемски формат е инкубатор на трендовите во областите на кои се однесува – домашни предмети и текстил, кујнски додатоци, бижутерија и модни додатоци, а организаторите постојано се впуштаат во нови предизвици со фокус на најновите светски трендови и обичаи во светот.

HOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvo

Едно е сигурно, саемот HOMI со секое ново издание е поголем и подобар и ги отвора вратите за еден револуционерен пристап кој генерира концепт на живот “Made in Italy”.

HOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvoHOMI - mesto na kom se susreću biznis i zadovoljstvo

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако до стан во Виена?
Следна објаваНов фитнес тренд – пливање со опашка на сирена!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР