Фотограф кој е познат како „мајсторот на светлината“ создаде совршен есенски серијал кој наликува на магичните руски бајки. Phillip Haumesser користел ефтина камера (поефтина од 200 американски долари), за да докаже дека не е потребна опрема која чини мало богатсвто за совршени фотографии. Серијалот е фотошопиран и како што кажува самиот фотограф, уредувањето на фотографиите помага во олицетворение на замислата на неговата работа.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР