Не е тајна дека секоја холивудска ѕвезда има огромeн гардеробер …

Нивните колекции на чевли често имаат повеќе модели отколку некои бутици во кои вкупуваме. Сепак, бидејќи нивните “плати” се претежно со шест бројки, лесно е да се разбере зошто тие купуваат толку многу. Често, добро познатите и богати жени имаат еден модел на чевли, чанти или облека во повеќе бои, за да можат да креират различни комбинации.

Сепак, верувајте или не, имаме сличност со познатите. Без разлика колку гардероба имаме, ние никогаш немаме доволно простор за сите наши чевли, облека и сите останати додатоци. Мараја Кери голем дел од нејзините чевли ги држи во изнајмен магацин! Но, мораме да признаеме дека овој недостиг на простор во никој случај не не спречува да купуваме. Се што ни треба е гардеробер од соништата.

Khloé Kardashian 

Kloe KardašijanĐulijana Rančić Christina Aguilera

Kristina Agilera

Jolanda Hadid

Jolanda Hadid

Jessica Alba

Džesika AlbaOlivia Palermo

Olivija PalermoEva Longoria

Eva LongorijaJada Koren Pinkett–Smith

Bruk ŠildsGisele Bündchen

Tomi HilfigerBrooke Shields

Vil i Džada Pinket SmitChristine Teigen

Krisi Tajgen

Paris Hilton

Paris HiltonAshley Michelle Tisdale

Ešli Tizdejl

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТорба која ќе ја носите оваа есен и следното лето!
Следна објава6 правила на етика кои дури и на дамите им се малку познати!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР