Graffiti Painting

На над сто графити-уметници им беше дадена можност да ја експресираат својата креативност во фестивалот наречен Rehab 2, кој траеше од 16ти Јуни до 16ти Јули. Уметниците ги декорираа ѕидовите на студентски дом во Париз цели три недели, стигнувајќи до неверојатни резултати. За жал, овој студентски дом ќе се реновира и сите дела ќе бидат избришани, но за сите што имаат можност да ја погледнат галеријата имаат се уште шанса, а за оние кои не се во Париз, можат да уживаат во фотографиите кои вечно ќе сведочат за краткото постоење на едно урбано студентско живеалиште.

Graffiti PaintingGraffiti PaintingGraffiti PaintingGraffiti PaintingGraffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

Graffiti Painting

 

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕкслклузивен дизајн на стан во Мумбаи!
Следна објаваНово специјално издание на Hennessy!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР